Malarstwo - Teresa Kopańska
  Malarstwo Teresy Kopańskiej
forum malarskie
Forum malarskie
30 Maja 2023 - 09:24:39 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Zaloguj się Rejestracja  
Strony: 1 ... 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 ... 24   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Tetra - olej  (Przeczytany 117256 razy) Średnia ocena: 5
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
infrawizjer
Gość
« Odpowiedz #80 : 25 Maja 2008 - 18:30:13 »

jak zwykle ,patrze jak wryty ,świetnie
teresa
Admin
*

Aktywność:
0%

WWW Nagrody
« Odpowiedz #81 : 25 Maja 2008 - 18:48:39 »

Cóż można powiedzieć Tetra. Tylko te koniki wklejać do Albumu.
Zaszczyt dla oczu oglądać Twoje prace. oklasky kwiat okok kwiat
Evelyn
Nowicjusz
*

Aktywność:
0%

Nagrody
« Odpowiedz #82 : 08 Czerwca 2008 - 17:10:16 »

Tetra twoje obrazy powalają na kolana^^
MałgorzataŻ
Bywalec
*

Aktywność:
0%

Nagrody
« Odpowiedz #83 : 10 Czerwca 2008 - 20:22:03 »

Cóż tu mam więcej komentować , przecież te prace są idealnie przekazane .
Szacunek i pokłon śle Tobie  oklasky
galandir
Forumaniak
*

Aktywność:
0%

WWW Nagrody
« Odpowiedz #84 : 07 Sierpnia 2008 - 20:41:53 »

przyznam ze   hu huuuuuuuuuuuu... doskonale wyczucie koloru. mniammm.  lubie ogladac takie prace

Ogniste anioły upadły wśród huku potężnych grzmotów. A ognie piekielne płonęły wokół
Jery
Forumaniak
*
Aktywność:
0%

Nagrody
« Odpowiedz #85 : 26 Października 2008 - 22:51:31 »

Muszę przyznać ,że na te kryształy się nabrałem gdy zobaczyłem je w innym wątku.Nie jestem fanem takiego malarstwa generalnie,ale cieszę się, że niektóre prace w twórczy sposób korzystają z fotografii i przełamują pewną sztywność która się często pojawia w takim malarstwie.Mnie twoje obrazy inspirują więc musi być w nich dużo twojej wrażliwości.Najmniej przekonują mnie konie,bukiet róż i bzy. Za to Te dwa imbryki i bukiet w niebieskim wazonie są bardzo dobre malarsko.Bardzo dużym twoim plusem jest to ,że widać iż malowanie sprawia Ci  prawdziwą przyjemność i nie jest tylko suchym, drętwym i perfekcyjnym odtwarzaniem fotografii co obniża z miejsca wartość wielu takich obrazów.Pewnie sam robisz niektóre zdięcia do swoich obrazów i już wtedy myślisz o obrazie i to jest czytelne.Ja nie utożsamiam dobrego obrazu z drobiazgowym,zdięciowym odtwarzaniem rzeczywistości ale Tobie wbrew temu udaje się stworzyć nierzadko dobry obraz ,drobiazgowo go malując.Przepraszam ale malując konie mimo, że niektóre z nich są bardzo poprawne jesteś bardzo schematyczny,prawdziwego Ciebie widzę nawet w tym grzybku i rozedrganej funkii (dzwoneczki),imbrykach tam pociągnięcie pędzla jest bardziej pieszczące i rozlużnione po prostu bardziej malarskie. Twoje konie cudem unikają bycia drewnianymi, no ale konie to generalnie trudny temat i im więcej w nich niedopowiedzenia i migawkowego ruchu,drgającej lini tym lepiej.Pierwsze Konie mają dobre tło i są lekko "puszczone" i wychodzi im to na zdrowie  tym drugim też bo spowija je mgiełka która potęguje wrażenie ruchu.

nickt
Gość
« Odpowiedz #86 : 27 Października 2008 - 12:51:07 »

oklasky świetny, doskonale uchwycone końskie chrapy, ale tego właściciela tego konika to za ...... bym powiesiła , że go tak zagłodził, co? to właśnie tego konia próbowano odzwyczaić od jedzenia i nie wyszło?
hi hi
obraz świetny
Sylvia
Bywalec
*

Aktywność:
0%

Nagrody
« Odpowiedz #87 : 31 Października 2008 - 23:35:10 »

Jestem pod wrażeniem...

Te obrazy są za ładne, za dokładne, szukam wzrokiem niedomówień, niedociągnień i nie znajduję ich.

Niesamowita precyzja.
galandir
Forumaniak
*

Aktywność:
0%

WWW Nagrody
« Odpowiedz #88 : 03 Listopada 2008 - 13:26:47 »

Tetra a namaluj konia w stylu impresjonistycznym lub halo imresjoni... Jestem ciekaw ale pewno i nietylko ja efektu:)

Ogniste anioły upadły wśród huku potężnych grzmotów. A ognie piekielne płonęły wokół
Jerzus
Tubylec
*

Aktywność:
0%

WWW Nagrody
« Odpowiedz #89 : 03 Listopada 2008 - 14:16:35 »

Tetra a namaluj konia w stylu impresjonistycznym lub halo imresjoni... Jestem ciekaw ale pewno i nietylko ja efektu:)

To trochę tak, jakby kazać Wodeckienu rymować jak TEDE lub odwrotnie. Wiem, że można być wszechstronnym, ale.....

Tetra jest dla mnie mistrzem w tym co robi i nie tylko dla tego, że maluje za pomocą pędzla trzymanego w ustach. poprostu jego kunszt malarski jest na najwyższym poziomie.

Nie miałem jeszcze okazji wyrazić podziwu dla zobaczonych tu prac i ich autora, więc zrobię to teraz 
oklasky chylę czoła  usmiech

Mam nadzieje, że MM zajży tu jeszcze kiedyś bo chyba baaaaardzo dawno tego nie robił  smutny
Strony: 1 ... 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 ... 24   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: