Praca
"Kwiat " podoba mi się wykonanie (malowanie) liści, zielona barwa jest przecudna,
światło i cień pięknie, choć troszkę liście wydają się zbyt ciężkie, brak im tej powiewności, lekkości.
Może taki kwiat ma takie liście w rzeczywistości.

Natomiast sam kwiat nie podoba mi się jak go namalowałeś,
niepotrzebne odcienie szarości z tymi lekkim żółcieniami zupełnie nie współgrają ze sobą, no i ta przerażająca biel kwiatu
brak życia.
" Krakowska uliczka" doskonałe odzwierciedlenie wszystkich "przedmiotów na obrazie"
Równowaga przeciwstawnych kolorów, ciężar kompozycji świetlnej, klimat spokoju i ciszy, wszystko to pięknie oddane.
"Przystań "nie wiem co powiedzieć

Trudno mi powiedzieć, czy to są brzozy tak wysokie, czy zbyt za niskie maszty żaglówek, coś jest za blisko a coś za daleko,
chyba trochę tu się zakradł jakiś błąd odnośnie perspektywy. Coś nie tak na linii żaglówek a pniami drzew.
W każdym Twoim obrazie, wszystkie jakie dotąd oglądałam wyrażają Ciebie, Twój styl malowania, technikę i co dziwne FARBY,
sposób malowania, tonacja kolorystyczna każdy niemal obraz charakteryzuje się innym tonem (otoczką, barwnym klimatem).
Dosłownie współgra ze sceną na obrazie. Twoje Tetra obrazy zapewne rozpoznawałabym tam gdzie by były, galerie, aukcje czy inne wystawy.
Co tu dużo się rozwlekać, malarstwo olejne technicznie opanowałeś do perfekcji.