Malarstwo - Teresa Kopańska
  Malarstwo Teresy Kopańskiej
forum malarskie
Forum malarskie
30 Maja 2023 - 09:15:43 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1] 2 3 4 5 6 ... 99   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Poznajmy się  (Przeczytany 391550 razy)
zenia
Świeżynka
*
Aktywność:
0%

Nagrody
« : 04 Lipca 2007 - 08:25:28 »

Pragnę  poznac  ludzi  ktorzy  malują  ,pragne  byc  na  plenerze
teresa
Admin
*

Aktywność:
0%

WWW Nagrody
« Odpowiedz #1 : 04 Lipca 2007 - 08:34:43 »

Napewno tacy ludzie sie znajdą którzy Ci pomogą
WERKA
Nowicjusz
*

Aktywność:
0%

Nagrody
« Odpowiedz #2 : 04 Lipca 2007 - 09:38:56 »

dzieNdoberek:D ghiii
Piotruś
Nowicjusz
*

Aktywność:
0%

Nagrody
« Odpowiedz #3 : 04 Lipca 2007 - 16:37:10 »

Witam Witam Dobry Dobry też jestem tu nowy i chiałbym was Poznać jeśli chcecie to wklikajcie moją stronkę z pracami http://pepino13.digart.pl

Pozdrawiam
Azawakh
Stały bywalec
*
Aktywność:
0%

WWW Nagrody
Azi
« Odpowiedz #4 : 05 Lipca 2007 - 21:37:26 »

Jestem Marcin znany lepiej pod sieciowym nickiem Azawakh pochodzącym od bardzo niezależnej rasy psów azawakhów zwanych psami Tuaregów albo błękitnych jeźdźców pustyni. tematem moich psów są najczęsciej psy i koty ale od  pewnego czasu również i samoloty orz szybowce, na których się wychowałem. Zapraszam do mojej galerii.

ocham psy i samoloty i kocham je malować...
www.wojciechowski-artist.eu
darek444
Gość
« Odpowiedz #5 : 06 Lipca 2007 - 11:54:19 »

Czesc mam na imie Darek ja sam nie maluje ale kiedys pozowałem do prac znajomym jak ktos szuka modela to mozna dac znac Pozdrawiam.Jestem z lubuskiego.
teresa
Admin
*

Aktywność:
0%

WWW Nagrody
« Odpowiedz #6 : 07 Lipca 2007 - 07:39:46 »

Witam serdecznie wszystkich miłośników malarstwa i nie tylko.Mile witam także wszystkich tych co kochają fotografię i tych którzy są tylko obserwatorami  kultury i sztuki .Jestem malarką .Mam na imię Teresa.Zajmuję się malarstwem już od wielu lat ,głównie jest to malarstwo sztalugowe (obrazy ,oleje na płótnie).W swej twórczości ukazuję to co mnie zachwyca , chcę zatrzymać na płótnie ,(swoje doznania i przeżycia i piękno natury ) ,chyba zresztą każdy tak ma ,co maluje .W twórczości mojej przeważa symbolika ,ponieważ jestem symbolistką . Jak już wymieniłam zajmuje sie techniką olejną ,ale chciałabym poznać też inne techniki ,tak jak akwarela ,gwasz ,akryl .Chciałabym poznać ludzi którzy są mocni w tego typu malowania.Chciałabym aby te Forum zrzeszało dużo ambitnych malarzy i fotografików ,mających dużo do powiedzenia .Interesowała mnie zawsze fotografia ,chociaż nie mam o niej "zielonego pojęcia" ,to przecież ma ona bardzo dużo wspólnego z malarstwem .Więc szczerze zachęcam do zakładania na tym Forum swoich galerii obrazów,fotografii i innych prac związanych ze sztuką malowania ,rysowania i fotografowania.Czekam na wasze poglądy,wasze uwagi ,wasze zainteresowania,wasze prace.Myślę że będzie się nam miło spotykać na na tym Forum i wymieniać nasze doświadczenia.Pozdrawiam Serdecznie wszystkich użytkowników i gości.

lunasz
Nowicjusz
*

Aktywność:
0%

WWW Nagrody
« Odpowiedz #7 : 13 Lipca 2007 - 08:23:19 »

Witam serdecznie forumowiczów.
Przyznaję się że nie mogę wsadzić zdjęć.moze uda się moja sunia,do oglądania obrazów zapraszam na stronę.Tam jest wszystko.
Chętnie przeczytam Waszą opinię.
Zapraszam do księgi :->
teresa
Admin
*

Aktywność:
0%

WWW Nagrody
« Odpowiedz #8 : 13 Lipca 2007 - 10:29:21 »

Pewnie są fotki o większych rozmiarach,zmień rozmiar i wtedy załaduj, (przeczytaj instrukcję) Pozdrawiam.
lunasz
Nowicjusz
*

Aktywność:
0%

WWW Nagrody
« Odpowiedz #9 : 13 Lipca 2007 - 11:03:25 »

nie bardzo wiem jak to się robi ale zobaczę co wydumam
 :oops:
Strony: [1] 2 3 4 5 6 ... 99   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: