teresa
Admin
Aktywność:
|
 |
« Odpowiedz #6 : 07 Lipca 2007 - 07:39:46 » |
|
Witam serdecznie wszystkich miłośników malarstwa i nie tylko.Mile witam także wszystkich tych co kochają fotografię i tych którzy są tylko obserwatorami kultury i sztuki .Jestem malarką .Mam na imię Teresa.Zajmuję się malarstwem już od wielu lat ,głównie jest to malarstwo sztalugowe (obrazy ,oleje na płótnie).W swej twórczości ukazuję to co mnie zachwyca , chcę zatrzymać na płótnie ,(swoje doznania i przeżycia i piękno natury ) ,chyba zresztą każdy tak ma ,co maluje .W twórczości mojej przeważa symbolika ,ponieważ jestem symbolistką . Jak już wymieniłam zajmuje sie techniką olejną ,ale chciałabym poznać też inne techniki ,tak jak akwarela ,gwasz ,akryl .Chciałabym poznać ludzi którzy są mocni w tego typu malowania.Chciałabym aby te Forum zrzeszało dużo ambitnych malarzy i fotografików ,mających dużo do powiedzenia .Interesowała mnie zawsze fotografia ,chociaż nie mam o niej "zielonego pojęcia" ,to przecież ma ona bardzo dużo wspólnego z malarstwem .Więc szczerze zachęcam do zakładania na tym Forum swoich galerii obrazów,fotografii i innych prac związanych ze sztuką malowania ,rysowania i fotografowania.Czekam na wasze poglądy,wasze uwagi ,wasze zainteresowania,wasze prace.Myślę że będzie się nam miło spotykać na na tym Forum i wymieniać nasze doświadczenia.Pozdrawiam Serdecznie wszystkich użytkowników i gości.
|