Malarstwo - Teresa Kopańska
  Malarstwo Teresy Kopańskiej
forum malarskie
Forum malarskie
09 Wrzesień 2010 - 08:07:15 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:
Głosujemy na najlepszą pracę w 26- tym konkursie malarskim naszego Forum.
Pytanie:   Kto Twoim zdaniem najlepiej namalował "Sen"
(Głosowanie trwa 5 dni tj. do 11.wrzesień. 2010 r. Sobota)
http://www.tessart.pl/smf/index.php?topic=2100.0

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: 1 ... 56 57 58 59 60 [61] 62   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Poznajmy się  (Przeczytany 23167 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Gabriel
Nowicjusz
*

Aktywność:
0%

Nagrody
« Odpowiedz #600 : 15 Marzec 2010 - 00:28:30 »

Witajcie okok
O sobie napisałem sporo w profilu i super profilu czy jakos tak :mysl:wybaczcie mi skleroza
Więc tu się poprostu ze wszystkim przywitam a chetnio by czegos wiecej się o mnie dowiedziec zapraszam do profilu
Witajcie

Bo świat to dzieło,dzieło Boga który jest największym Artystą
GAdS

Linki sponsorowane:

teresa
Admin
*

Aktywność:
94%

WWW Nagrody
« Odpowiedz #601 : 15 Marzec 2010 - 08:08:21 »

Witaj Gabrielu,  usmiech usmiech

Mojrzesz
Nowicjusz
*

Aktywność:
0%

Nagrody
« Odpowiedz #602 : 25 Marzec 2010 - 23:30:40 »

Witam wszystkich

Mimo braku jakiego kolwiek wykształcenia artystycznego ( może poza plastyką w podstawówce ), zawsze miałem pociąg do sztuki różnego rodzaju, i tak od kilku lat popełniam czasem jakiś obraz. Nie znam zabardzo technik malarskich, mam skrytą nadzieje że tu coś podłapie, troche już podczytywałem i znalazłem pare ciekawych informacji usmiech

Maluje głównie dla relaksu w wolnych chwilach, sprawia mi to przyjemność. Powiedzał bym o sobie że jestem "artysta niedzielny".

Pozdrawiam

morva
Nowicjusz
*
Aktywność:
6%

Nagrody
« Odpowiedz #603 : 21 Maj 2010 - 20:46:02 »

Chociaz juz dawno sie tu zapisalam, i wlasciwie co jakis czas tu zagladam, ale sie nie udzielam, chociaz juz ze dwa razy sie witalam tu (po przerwach) to po raz trzeci  przywitam sie.
o sobie: malowac, rysowac itp lubie, czasu duzo nie mam, ale robie co moge zeby robic to co lubie. Lubie tez patrzec na Wasze prace. Jak porobie zdjecia to cos dodam do swojej galerii. Nie sa to co prawda jakies super dziela sztuki, ale najwazniejsze ze jest radosc tworzenia podczas ich powstawania.

pozdrawiam

teresa
Admin
*

Aktywność:
94%

WWW Nagrody
« Odpowiedz #604 : 22 Maj 2010 - 07:31:16 »

morva miło,że napisałaś o sobie, wiadomo brak czasu jest ogromnym hamulcem w rozwijaniu swoich potrzeb duchowych,
swoich zamiłowań poza życiem codziennym. Cieszy mnie jednak, że mało się udzielając na forum jak sama to przyznałaś to i
tak czasami wpadasz, podziwiasz innych prace, no i ważne jest Twoje zainteresowanie malarstwem. Mam jednak nadzieję,
że kwestia przyzwyczajenia do naszego forum pomału zadziała i będziemy wówczas mogli zapoznać się z Twoimi pracami,
częstszymi wizytami a w tym z Twoimi opiniami, uwagami, komentarzami i rozmowami.

Pozdrawiam i baw się dobrze. usmiech

gsp
Zabłąkany wędrowiec

Aktywność:
0%

Nagrody
« Odpowiedz #605 : 27 Maj 2010 - 20:54:57 »

Witam ... no cóż mógłbym o sobie powiedzieć. Moze tylko tyle ze mam na imie Maciek i pochodze z Gliwic, reszta pewnie nikogo nie bedzie interesowala. W sumie z malarstwem mam nie wiele wspolnego, talentu jako takiego nie posiadam. Jestem tutaj w pewnej sprawie usmiech Szukam odpowiedzi na nutujące mnie pytanie, ktorego tutaj nie zadam bo nie ten dział. Sądze że jeżeli czas pozwoli to zawitam tu na dłużej usmiech
Pozdro

kynzang
Zabłąkany wędrowiec

Aktywność:
0%

Nagrody
« Odpowiedz #606 : 07 Czerwiec 2010 - 08:39:10 »

Witam. Mam na imie Tomek. od ponad 10 lat zajmuje sie tatuazem a teraz przyszedl czas na malarstwo usmiech zaczalem juz malowac olejnymi farbami....super zabawa :D
pozdrawiam

know1126
Stały bywalec
*

Aktywność:
43%

Nagrody
« Odpowiedz #607 : 07 Czerwiec 2010 - 11:26:41 »

Witam. Mam na imie Tomek. od ponad 10 lat zajmuje sie tatuazem a teraz przyszedl czas na malarstwo usmiech zaczalem juz malowac olejnymi farbami....super zabawa :D
pozdrawiam

O kurcze, to masz chyba juz opanowane rzemiosło, pokaz cos, ciekaw jestem czy malujesz w takim stylu jak wyglądają tatuaże czy inaczej... oczko

// Krzysiek N.
SOHY
Nowicjusz
*

Aktywność:
14%

Nagrody
« Odpowiedz #608 : 15 Czerwiec 2010 - 12:06:55 »

Witajcie ,
mam na imię Mateusz . Trafiłem tu przypadkiem szukając informacji na temat laserunku .
No i wyjść nie mogę . Kopalnia wiedzy , informacje , prace.
Rysunkiem interesowałem się od dziecka , niestety skończyłem samochodówkę . Ale nie potrafię naprawiać samochodów więc wracam do pasji z młodości. Zajmuje się głównie pastelą suchą a w tej chwili poznaję się z farbą olejną.
Macie tu prawdziwą kopalnie pełną diamentów.
Życzę wszystkim równie wiele przyjemności z użytkowania forum ile sam wynoszę .

SÓHY

teresa
Admin
*

Aktywność:
94%

WWW Nagrody
« Odpowiedz #609 : 15 Czerwiec 2010 - 12:11:20 »

Miło nam, witaj i czuj się dobrze na naszym forum 3m_sie_

Strony: 1 ... 56 57 58 59 60 [61] 62   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: