Malarstwo - Teresa Kopańska
  Malarstwo Teresy Kopańskiej
forum malarskie
Forum malarskie
28 Marca 2023 - 13:18:17 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Zaloguj się Rejestracja  
Strony: 1 ... 93 94 95 96 97 [98] 99   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Poznajmy się  (Przeczytany 388524 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
teresa
Admin
*

Aktywność:
0%

WWW Nagrody
« Odpowiedz #970 : 02 Czerwca 2015 - 17:54:53 »

Witaj andreas.

Mimo, że jestem już wiekowy to chciałbym trochę pobawić się malarstwem.
oj tam oj tam "wiekowy" tym bardziej Twoje malarstwo będzie tematycznie więcej dojrzałe.
Maluj i pokaż nam jak Ci wychodzi, pytaj jeśli czegoś nie wiesz, tu znajdziesz na pewno odpowiedź,a
zatem czekamy.

Pozdrawiam.  usmiech
wendipo
Malarz miesiąca

Aktywność:
0%

WWW Nagrody
« Odpowiedz #971 : 03 Czerwca 2015 - 08:31:04 »

Witaj Andreas na Forum i baw się dobrze. Tak swoją drogą, ciekawe ile " wieków" sobie liczysz? rotfl oczko

usmiech
andreas
Nowicjusz
*
Aktywność:
0%

Nagrody
« Odpowiedz #972 : 04 Czerwca 2015 - 20:03:46 »

Cześć windipo. Już strzeliło68 usmiech  zlezkawoku

Przyszłość należy do tych, którzy wierzą w piękno swoich marzeń.

Eleanore Roosevelt
wendipo
Malarz miesiąca

Aktywność:
0%

WWW Nagrody
« Odpowiedz #973 : 09 Czerwca 2015 - 09:25:07 »

Ale Andreas, 50,60 itd..............cóż to znaczy w stosunku do wieczności? oczko Najlepsze jest to, że masz chęci, zapał, chcesz coś robić.........i tego się trzymaj.........trzymajmy, bo ja już też lata młodzieńcze mam dawno za sobą i o wieku przypominam sobie tylko w momencie, kiedy patrzę w lustro tak

usmiech
andreas
Nowicjusz
*
Aktywność:
0%

Nagrody
« Odpowiedz #974 : 12 Czerwca 2015 - 23:29:34 »

Ale Andreas, 50,60 itd..............cóż to znaczy w stosunku do wieczności?

Masz rację, najważniejsze uśmiechać się i czerpać radość z tego co się ma. Obejrzałem Twoją galerię. Dla mnie urzekająca. Nie ma co wybierać wszystkie prace do mnie przemawiają. Im więcej prac na galeriach oglądam tym bardziej nie wiem co ja tu na tym forum robię. Mam jednak nadzieję, że może coś mi kiedyś wyjdzie. Na razie dobry jestem w zamalowywaniu nieudanych. Przy okazji, w jaki sposób robisz szkice? kwiat
Andrzej

Przyszłość należy do tych, którzy wierzą w piękno swoich marzeń.

Eleanore Roosevelt
wendipo
Malarz miesiąca

Aktywność:
0%

WWW Nagrody
« Odpowiedz #975 : 14 Czerwca 2015 - 16:47:05 »

Dziękuję Andreas za dobre słowo. Pytasz, co Ty tu robisz?.........ano to samo co każdy z nas. Malujesz, czy zamalowujesz (ostatnio też tak mam), podglądasz innych i sam próbujesz. Każdy maluje jak potrafi, jeden lepiej, drugi............jeszcze lepiej, hehe. Pytasz o szkice. Bardzo różnie z tym u mnie. Niektóre robię od razu na płótnie, czasem kredką pastelową, czasem suchą farbą, czasem w ogóle  jeśli łapię szpachelkę i mam nerwa że wcześniej coś nie wyszło, mażę i coś tam w końcu wychodzi. Jak rysunek bardziej szczegółowy, robię najpierw na kartce- poprawki, gumowanie itp. nie chcę na płótnie tak mazać, więc potem jak już gotowe przenoszę przez kalkę ołówkową

usmiech
KamilZ
Nowicjusz
*

Aktywność:
0%

WWW Nagrody
« Odpowiedz #976 : 09 Czerwca 2018 - 16:34:24 »

Witam wszystkich usmiech

Jestem ekstremalnie nowy nie tylko na tym forum ale też we wszystkich tematach związanych ze sztuką usmiech
Swoją przygodę z malowaniem zacząłem zaledwie kilka dni temu i choć trwa krótko to jest dla mnie bardzo intensywna i bogata w doświadczenia usmiech
Nie chcę się tu rozpisywać a nie wiem czy mogę wkleić link do mojego bloga gdzie piszę o tym więcej.
Tak czy siak nie bardzo wyrażam chęć aby wciągać i kopiować wiedzę ale do samego poznania tematu jestem chętny usmiech
Moje obrazy i "sposób" malowania pochodzi czysto ze mnie samego usmiech bo jestem po szkołach technicznych i nie bradzo wnikałem w historię obrazów a malowanie zacząłem na kursie Vedic Art. Tam nie ma technik usmiech
Jeszcze nie przeglądałem forum ale zrobię to gdy tylko skończe mój ostatni obraz i znajdę chwilę czasu usmiech

kumak
Bywalec
*
Aktywność:
0%

Nagrody
« Odpowiedz #977 : 10 Czerwca 2018 - 11:44:29 »

Witaj na naszym forum.
Ja zupełnie nie maluję ale interesuje się malarstwem i dośc często tu jestem, bo lubię to forum. duzo wiadomości posiada jak w innych tego nie ma. Chociaz wiele prac zniknęło z galerii użytkowników to wiadomosci tekstowe tu znajdziesz. Prace poznikały nie z winy administracji forum a z winy hostingów z których to użytkownicy wklejali swoje dzieła. Użytkownikom najwidoczniej nie chce się ponawiać , odnawiac swoich galerii bo i hostingi sa zazwyczaj płatne ale można wrzucac prace poprzez  opcje forum ( na dole) kiedy piszemy post. W każdym razie witaj i rozgość się na dobre. Wiele informacji tu znajdziesz co ci pomogą w twoim poczatkujacym malarstwie. tak
KamilZ
Nowicjusz
*

Aktywność:
0%

WWW Nagrody
« Odpowiedz #978 : 10 Czerwca 2018 - 13:31:20 »

Super! Dzięki za odpowiedź usmiech
Juz myślałem, że forum obumiera bo ostatnia osoba która pisała post powyżej zrobiła to w kilka lat temu usmiech
Cieszę się, że ktoś odpowiedział usmiech

Vagabond
Stały bywalec
*

Aktywność:
0%

WWW Nagrody
« Odpowiedz #979 : 11 Czerwca 2018 - 05:58:21 »

Witaj  KamilZ
bo ostatnia osoba która pisała post powyżej zrobiła to w kilka lat temu
Bez przesady, fakt, że mało teraz sie udziela użytkowników na forum to nie znaczy, że nie odwiedzają forum.
Tylko co mają pisać ? jak już wszystko co możliwe we komentarzach, informacjach jest już we wiadomościach forum.
Jak kumak napisał, prace poznikały niektóre w galeriach ale teksty się zachowały i z nich warto czerpać wiadomości o malarstwie.
Forum z tego co ja sie orientuję nie "umiera" ogrom gości ciągle je odwiadza by zasięgnąć informacji o malarstwie, o sztuce bo sporo wątków jest w tym temacie o czym powinni artysci malarze wiedzieć.  Popatrz na dole panelu forum ile gosci się przewija w ciągu dnia. Prawdą jest jednak, że wiele ludzi teraz bawi się w pokazaniu swoich prac na fejsie, lubią jak się ich prace chwali a nie krytykuje, natomiast forum to komentarze sa prawdziwe i czesto podpowiadają, sugerują dobre rady.  Forum malarstwo Tessart jest już wiele lat i ciągle jest na pierwszym miejscu w Google, jest bardzo dobrze pozycjonowane przez net.  Tak więc na pewno zawsze otrzymasz odpowiedź, kiedy tylko bedziesz ją potrzebowal bo nawet admin forum ciagle czuwa.

Pozdrawiam i baw sie dobrze.
Nie malujacy ale rysujący Vagabond okok

Ps. Jak masz szczere chęci to wzbogać forum swoimi pracami i podziel sie wiadomosciami.

Niczym strudzony życiem włóczęga, przemierzam najciemniejsze zakamarki swojej duszy w poszukiwaniu małej iskierki utraconych marzeń.
Strony: 1 ... 93 94 95 96 97 [98] 99   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: