Malarstwo - Teresa Kopańska
  Malarstwo Teresy Kopańskiej
forum malarskie
Forum malarskie
01 Kwietnia 2023 - 07:53:22 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Zaloguj się Rejestracja  
Strony: 1 [2] 3 4 5 6 7 ... 99   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Poznajmy się  (Przeczytany 388634 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Mariusz
Zabłąkany wędrowiec

Aktywność:
0%

WWW Nagrody
« Odpowiedz #10 : 14 Lipca 2007 - 21:23:05 »

witam wszystkich serdecznie! Jestem nowym użytkownikiem na tym forum no i chętnie się wymienie swoim zdaniem na temat malarstwa i nie tylko...zapraszam do ogładania mojego malarstwa na mojej stronie http://www.malarstwo-portrety.pl :->

alarstwo o różnorodnej tematyce wykonane moją manierą!
teresa
Admin
*

Aktywność:
0%

WWW Nagrody
« Odpowiedz #11 : 15 Lipca 2007 - 05:37:06 »

Oglądałam Twoje prace,Jestem zachwycona portretami naszych "rządzących.."Szczególnie podoba mi się Twoja technika malowania ,(chociaż ja takiej nie stosuję ).Pozdrawiam.

[ Dodano: 2007-07-15, 05:44 ]
Piotruś,  Piotrusiu ,,rysunki są piękne , co stosujesz ,węgiel, czy tylko ołówek ?
VanGob
Admin
*

Aktywność:
0%

Nagrody
« Odpowiedz #12 : 15 Lipca 2007 - 07:45:30 »

Mariusz, Twoje scenki rodzajowe z naszego i nie tylko naszego parlamentu są zajebiste - że tak powiem. Bardzo podoba mi się Twoja technika. Nie są to ugłaskane pociągnięcia pędzlem tylko takie robione jakby w pośpiechu, od niechcenia, sam nie wiem jak to nazwać. Ta grubo kładzione, pozbawione pieszczot podziągnięcia pędzla, świetnie pasują to tematu obrazów. Mimo to są bardzo expresyjne, fenomenalnie przedstawiają emocje i charaktery. Każdy bez trudu rozpozna na nich wszystkie osoby, każdy który ogląda wiadomości w TV ;-)
Gadał tak, a tak - masz talent - bez dwóch zdań.
Nie myślałeś o sprzedawaniu swoich prac na Allegro - słynny portret "Ojciec Dyrektor" poszedł tam za 60.000 zł, a nie dorastał Twoim pracom do pięt  ghiii Miałbyś na wykupienie miejsca na szybszym serwerze, bo ten strasznie przymula i trzeba długo czekać na załadowanie się stron  :cfaniak:

Pozdro.
teresa
Admin
*

Aktywność:
0%

WWW Nagrody
« Odpowiedz #13 : 15 Lipca 2007 - 09:45:23 »

Mariusz, Jakie byś dał odpowiedzi na 12-cie pytań ,które są zamieszczone na portalu w kategorii sondy ?

[ Dodano: 2007-07-15, 09:55 ]
VanGob," Ugłaskane pędzlem" obrazy to też bardzo ceniona technika malarska,być może że jest jedna z najtrudniejszych technik.W pierwszej fazie nakładamy warstwowo farbę a potem ścieramy do skutku ,aż przyniesie nam zamierzony efekt. Uważasz że Ci co stosują  "ugłaskane techniki" są gorsi w malarstwie??

[ Dodano: 2007-07-15, 10:02 ]
VanGob, Czy wiesz co to jest laserunek ?                                                                                      

Pozdrawiam.
VanGob
Admin
*

Aktywność:
0%

Nagrody
« Odpowiedz #14 : 15 Lipca 2007 - 12:06:03 »

Cytat: "teresa"
VanGob," Ugłaskane pędzlem" obrazy to też bardzo ceniona technika malarska,być może że jest jedna z najtrudniejszych technik.W pierwszej fazie nakładamy warstwowo farbę a potem ścieramy do skutku ,aż przyniesie nam zamierzony efekt. Uważasz że Ci co stosują "ugłaskane techniki" są gorsi w malarstwie??

Wiem i nie przeczę. Wszak moim ulubionym malarzem jest Salvador Dali, a głaskać to on umiał  ghiii

Cytat: "teresa"
VanGob, Czy wiesz co to jest laserunek ?

To każde dziecko wie - usuwanie kamienia nazębnego metodą laserową  ghiii

Pzdr
teresa
Admin
*

Aktywność:
0%

WWW Nagrody
« Odpowiedz #15 : 15 Lipca 2007 - 12:49:27 »

VanGob, hahahahah.

[ Dodano: 2007-07-15, 12:51 ]
VanGob, to jest odpowiedż na technikę laserunkową ,,hahah
teresa
Admin
*

Aktywność:
0%

WWW Nagrody
« Odpowiedz #16 : 15 Lipca 2007 - 13:08:54 »

lunasz, wejdż na stronę http://www.gobart.pl tam sie wszystkiego dowiesz.

[ Dodano: 2007-07-15, 13:17 ]
lunasz,  Zaskoczył mnie "pejzaż podlaski" ,rzeczywiście ,tak jest .Maki i chabry .

Pozdrawiam.
Mariusz
Zabłąkany wędrowiec

Aktywność:
0%

WWW Nagrody
« Odpowiedz #17 : 16 Lipca 2007 - 13:50:50 »

VanGob, Dziękuje za uznanie moich prac parlamentarnych;) Ostatnio mi odbiło i cały czas maluje prace o takiej tematyce no i myśle że za jakiś czas pojawi sie pare nowych.Wogóle chce zacząć malować prace z cyklu abstrakcje polityczne(ja w każdym razie tak to nazywam)wiec bedzie co ogładac.Jeśli chodzi o sprzedawanie prac na allegro to jakiś czas próbowałem ale bez żadnych rezultatów.Pierwszy pomysł takiej pracy nawet urodził sie z myślą o allegro ale porażka raczej mnie zachęciła do tworzenia niż do zrezygnowania z tego tenmatu.A co do serweru to rzeczywiście przydał by sie szybszy....Pozdrawiam:)

[ Dodano: 2007-07-16, 14:00 ]
teresa, Hmm...nie wiem jak znależć te kategorie sondy by odpowiedzieć na te pytania...możesz mi wskazać gdzie jest dokładniej?usmiech

alarstwo o różnorodnej tematyce wykonane moją manierą!
teresa
Admin
*

Aktywność:
0%

WWW Nagrody
« Odpowiedz #18 : 16 Lipca 2007 - 14:10:34 »

Mariusz,  Tę kategorie znajdziesz na głównej stronie  forum ,4 - ta.pozycja na dole ,czerwonymi literami pisze Portal .Zaś małe literki niebieskie to tematy .w tej chwili aktualny temat to "Impresjonizm" lol  na pytanie Zeni.
VanGob
Admin
*

Aktywność:
0%

Nagrody
« Odpowiedz #19 : 16 Lipca 2007 - 17:03:42 »

Cytat: "Mariusz"
teresa, Hmm...nie wiem jak znależć te kategorie sondy by odpowiedzieć na te pytania...możesz mi wskazać gdzie jest dokładniej?usmiech

Mariusz - TUTAJ masz te 12 pytań.
Strony: 1 [2] 3 4 5 6 7 ... 99   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: