Malarstwo - Teresa Kopańska
  Malarstwo Teresy Kopańskiej
forum malarskie
Forum malarskie
30 Maja 2023 - 09:16:09 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Zaloguj się Rejestracja  
Strony: 1 2 [3]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Jak wsatwić zdjęcie, obrazek na forum  (Przeczytany 39114 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
teresa
Admin
*

Aktywność:
0%

WWW Nagrody
« Odpowiedz #20 : 07 Czerwca 2011 - 04:15:15 »

kuleczka;
Teresko, kocham Cie za wytrwalosc
kuleczko,  ja też was wszystkich kocham  3m_sie_
starysta
Nowicjusz
*

Aktywność:
0%

Nagrody
« Odpowiedz #21 : 13 Marca 2012 - 07:16:07 »

bezradny    przeczytałem tą instrukcję powyżej i nic nie wiem. Ale na próbę wstawię coś tam  oczko

hura o i jest byczek, zobaczę na forum jak pójdzie.  mysl

"...a mnie się podoba żyć, jeżeli nawet czasami życie mi się nie podoba"
espero
Instruktor
*

Aktywność:
0%

WWW Nagrody
« Odpowiedz #22 : 23 Czerwca 2014 - 15:09:07 »

Zauważyłem od jakiegoś czasu zmianę polityki imageshack.us. Niestety przez niego już w ogóle nie mogę wstawiać zdjęć, bo wyskakuje mi informacja, że muszę wykupić konto premium (2$ miesięcznie).
Wendipo wskazałaś stronę iv.pl, Tereso pokazałaś jak wstawiać przez tę stronę zdjęcia - dziękuję. Właśnie przez iv.pl teraz wstawiam zdjęcia, ale wyczytałem w regulaminie takie dwa zdania:
4.3 Pliki graficzne zamieszczone bez logowania po 14 dniach będą kasowane.
4.4 Pliki graficzne zamieszczone po uprzednim zalogowaniu będą kasowane po upływie maksymalnie dwóch lat.
Na wszelki wypadek wrzucam zdjęcia jako użytkownik zalogowany, zarejestrowałem się tam. Serwis jest bardzo fajny, zdjęcia wrzuca się naprawdę w prosty sposób i jest łatwy dostęp do linku. Ale zastanawiam się, czy po tym jak wykasują stamtąd zdjęcia, które wrzuciliśmy, czy zdjęcia te znikną też z forum?
Może pamiętacie jak kiedyś usunąłem z konta imageshack zdjęcia, bo chciałem trochę tam porządków zrobić i okazało się, że wszystkie zdjęcia zniknęły też z forum. Mam nadzieję, że z iv.pl tak nie będzie.
reszka
Nowicjusz
*
Aktywność:
0%

Nagrody
« Odpowiedz #23 : 23 Stycznia 2015 - 21:03:50 »

Zainstalowałam mniej więcej coś takiego, ( Image Shack) ale.. stara już jestem i nie nadążam komputerowo. Problem w tym, że niby wszystko działa, fotkę przesłałam sobie gdzieś tam, by sprawdzić, jak działa, ale nie mogę się zalogować na tej stronie. Nie wiem, czemu. Gdzieś w postach przeczytałam, że jak ktoś nie jest zalogowany, to zdjęcia giną po miesiącu. Czy ktoś mógłby mi ten temat przybliżyć? Acha, mam maca i to troszkę inaczej wygląda, poza tym.. nie znam angielskiego i wszystko robiłam "jak mi się wydaje"..Przepraszam, jeśli mój post umieściłam w złym miejscu, jeszcze nie ogarniam wszystkiego i nie obrażę się, jak zostanie wykasowany usmiech , a chciałabym z Wami troszeczkę porysować, czy pomalować.

usmiech
teresa
Admin
*

Aktywność:
0%

WWW Nagrody
« Odpowiedz #24 : 24 Stycznia 2015 - 09:57:38 »

Witaj reszka.To, że zainstalowałaś to jeszcze nie wszystko ponieważ Image Shack jest od pewnego czasu płatne.
Jeśli nie płacisz, to i zdjęć wrzucać nie możesz. Najlepiej w chwili obecnej korzystać z innych hostingów tj.
http://www.tinypic.pl, http://www.fotoszok.pl ,
http://www.fotosik.pl , http://fotoo.pl/, a najlepiej z hostingu http://tinypic.com
W tych hostingach też trzeba się zarejestrować. Na razie są za darmo, jak długo nie wiadomo.
Dziś za wszystko trzeba płacić nawet za powietrze, którym oddychasz.  bezradny
Aniela
Świeżynka
*
Aktywność:
0%

Nagrody
« Odpowiedz #25 : 22 Lutego 2017 - 18:29:55 »

Witam
jestem tu nowa i chciałam poprosić o pomoc w namalowaniu portretu...założyłam konto chciałam założyć nowy temat i dodać zdjęcia ale niestety mam taki komunikat : Przykro nam, ale nie masz zezwolenia na umieszczanie linków w postach. 
i nie wiem o co chodzi
teresa
Admin
*

Aktywność:
0%

WWW Nagrody
« Odpowiedz #26 : 25 Lutego 2017 - 11:53:58 »

Witaj Anielko, bardzo nam miło, że wybrałaś nasze forum do pomocy w malowaniu swoich dzieł.
Twoje pytanie na komunikat, który otrzymałaś
Aniela
i nie wiem o co chodzi
Komunikat
Przykro nam, ale nie masz zezwolenia na umieszczanie linków w postach.  

Anielko gdybyś przeczytała regulamin forum to zapewne byś wiedziała dlaczego nie masz zezwolenia na wstawiania zdjęć i lnków.
Otóż w regulaminie jest taka opcja, że jeśli nie masz na swoim koncie 5 - pięciu postów czyli napisanych wiadomości tz. typu: coś o sobie, jakiś komentarz, informacje, czy też coś o malarstwie, itd. to nie masz tego zezwolenia jak wyżej Ci się wyświetlił. Masz już jeden post czyli jeszcze cztery Ci pozostało, wówczas będziesz mogła założyć swoją galerię prac, wrzucać fotki i linki. zakładanie galerii jest nieograniczona.  Galeria foto, galeria malarstwa, i inne tematyczne do Forum i jego działów. Rozejrzyj się po po działach i po wątkach, wówczas łatwiej Ci będzie poruszać się po forum.
Z przyjemnością udzielę Ci wszelkich rad o ile będziesz ich potrzebowała, zapewne inni użytkownicy też Ci pomogą.
Pozdrawiam  i czuj się dobrze  na forum.
 tak usmiech
Aniela
Świeżynka
*
Aktywność:
0%

Nagrody
« Odpowiedz #27 : 26 Lutego 2017 - 20:50:50 »

Dziekuje  usmiech  okok
Strony: 1 2 [3]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: