Malarstwo - Teresa Kopańska
  Malarstwo Teresy Kopańskiej
forum malarskie
Forum malarskie
01 Kwietnia 2023 - 08:07:36 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Zaloguj się Rejestracja  
Strony: 1 2 3 4 [5] 6   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Poznajmy się... lepiej, czyli Autoportret:)  (Przeczytany 36551 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
know1126
Przyjaciel
*

Aktywność:
0%

Nagrody
« Odpowiedz #40 : 19 Marca 2010 - 17:43:04 »

Cześć wszystkim... od początku: jestem tu nowy więc tradycyjnie jak każdy taki osobnik na początku proszę o wyrozumiałość  stres  nie jest to co prawda pierwsze forum z jakim mam do czynienia ( po innym-sportowym to jest już 2gie usmiech , więc co nieco wiem odnośnie savoir vivre'u (czy jak się to piszę) na forach, mam więc nadzieje, że nie będę sprawiać problemów okok
-coś o sobie- jestem z podkarpacia, kończe jakieś tam studia powiedzmy, ale nic ze sztuką... rysować lubiałem zawsze ale nie jakoś szczególnie pięknie, ot coś pomazać... ostatio zacząłem malować, podoba mi się to nawet, mimo małych umiejętności usmiech poza tym interesuje się wspomnianym sportem i muzyką (jak każdy),ale to już off-top...
Autoportretu nie daje, bo takowego nie mam... pare swoich "dzieł" postaram się kiedyś wrzucić, do oceny przez doświadczonych kolegów...czyli Was:) aczkolwiek i tak nie wiele tego jest, część z tego co miałem porozdawałem jakimś szczególnie bliskim mi osobom, część została... ktoś kiedyś powiedział, że jeśli chce się być szanowanym malarzem/twórcą to trzeba brać kase za to co sie robi.. Cóż, ja staram się nie podchodzić tak do tego, staram sie nie brać nic od nikogo a dawać to co zrobiłem bliskim w podarku... może kiedyś będę handlować,ale to jak znudzi mi się twórczość stricte idealistyczna:) i to wtedy jak swój warsztat podszkolę w stopniu zadowalającym...w czym m.in. pomoże mi to forum:) no... będzie, za dużo i tak się rozpisałem. Jeśli ktokolwiek to przeczyta to i tak sukces:) więc witam wszystkich raz jeszcze... ;)

// Krzysiek N, oł rajts riserft.
teresa
Admin
*

Aktywność:
0%

WWW Nagrody
« Odpowiedz #41 : 19 Marca 2010 - 19:25:12 »

Jak na początek to wszystko jasne, witaj know1126  okok i baw się dobrze i oby Ci  nasze forum sprzyjało  i odwrotnie. usmiech
Mojrzesz
Nowicjusz
*

Aktywność:
0%

Nagrody
« Odpowiedz #42 : 25 Marca 2010 - 22:37:38 »

Wbrew temu co twierdzi moja żona ten twór nie jest natchniony "Avatarem" Camerona, ( to mój awatar, tak teraz zauważyłem usmiech )

adruk
Zabłąkany wędrowiec

Aktywność:
0%

Nagrody
« Odpowiedz #43 : 20 Sierpnia 2010 - 07:38:37 »

Witajcie ;)
Mam na imię Adrian i mam 16 lat (chyba zaniżę średnią wieku ;P). Lubię rysować i kocham malować xD Najczęściej maluję akrylem, bo choć marzą mi się farby olejne, chyba nie mam odpowiednich warunków i pieniędzy :(  Poza tym czasem maluję/ rysuję  mysl suchymi pastelami. Kiedyś malowałem akwarelą, ale zostawiłem ją dla akrylu ;) Na codzień staram się malować jak najczęściej, jednak w czasie roku szkolnego trudno jest mi zdobyć czas...

Na tym forum zarejestrowałem się, aby się czegoś nauczyć zgodnie z myślą "lepiej być najgorszym z najlepszych, niż najlepszym z najgorszych" ;)

Oto moje dwa oblicza ;) 10minutówki węglem

adriannaa
Instruktor
*

Aktywność:
0%

Nagrody
« Odpowiedz #44 : 21 Października 2010 - 13:35:07 »

Jako ,iż posiadam tylko jeden swój portret,wiec jest jaki jest ,zaznaczę jeszcze ,ze powstał on tylko i wyłącznie na potrzebę konkursową , była to taka motywacja do stworzenia autoportretu ,jakoś nigdy się nie wyrywałam ,aby siebie stworzyć.

Piękno nie wymaga wyjaśnienia, co więcej, może wyjaśnić wiele rzeczy samo.Najpiękniejsze dzieło sztuki jest tym, co dociera do umysłu i serca, bez pomocy krytyków sztuki.

Aleksiej Antonow
Mariucha
Tubylec
*
Aktywność:
0%

Nagrody
« Odpowiedz #45 : 21 Października 2010 - 15:23:26 »

Piękny portret.Jako że ponoć jestem facetem to powiem jeszcze,że przedstawia ładną osóbkę.
know1126
Przyjaciel
*

Aktywność:
0%

Nagrody
« Odpowiedz #46 : 21 Października 2010 - 15:28:24 »

Tak..a portret bardzo dobry; gdybym nie był zajęty, jak i moje serce to bym tu jeszcze coś więcej poczarował  na temat dziewczyny widocznej nań milczek  oczko

// Krzysiek N, oł rajts riserft.
teresa
Admin
*

Aktywność:
0%

WWW Nagrody
« Odpowiedz #47 : 21 Października 2010 - 18:29:10 »

hahha  haha po prostu Faceci nie krępujcie się, powiedzcie "Ładna jesteś adriannao"  tak
Mariucha
Tubylec
*
Aktywność:
0%

Nagrody
« Odpowiedz #48 : 21 Października 2010 - 19:09:51 »

Wszak tak Piękna Tereso nadmieniłem. Ładna bestia z tej naszej forumowiczki!
adriannaa
Instruktor
*

Aktywność:
0%

Nagrody
« Odpowiedz #49 : 21 Października 2010 - 19:38:49 »

zawstydzony :zawstydzony:Ale dajecie czadu ,a mąż siedzi obok i zaraz będę miała zakaz  wszelkiego forum milczek :kwiat:buziaki

Piękno nie wymaga wyjaśnienia, co więcej, może wyjaśnić wiele rzeczy samo.Najpiękniejsze dzieło sztuki jest tym, co dociera do umysłu i serca, bez pomocy krytyków sztuki.

Aleksiej Antonow
Strony: 1 2 3 4 [5] 6   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: