Cześć wszystkim... od początku: jestem tu nowy więc tradycyjnie jak każdy taki osobnik na początku proszę o wyrozumiałość

nie jest to co prawda pierwsze forum z jakim mam do czynienia ( po innym-sportowym to jest już 2gie

, więc co nieco wiem odnośnie savoir vivre'u (czy jak się to piszę) na forach, mam więc nadzieje, że nie będę sprawiać problemów

-coś o sobie- jestem z podkarpacia, kończe jakieś tam studia powiedzmy, ale nic ze sztuką... rysować lubiałem zawsze ale nie jakoś szczególnie pięknie, ot coś pomazać... ostatio zacząłem malować, podoba mi się to nawet, mimo małych umiejętności

poza tym interesuje się wspomnianym sportem i muzyką (jak każdy),ale to już off-top...
Autoportretu nie daje, bo takowego nie mam... pare swoich "dzieł" postaram się kiedyś wrzucić, do oceny przez doświadczonych kolegów...czyli Was:) aczkolwiek i tak nie wiele tego jest, część z tego co miałem porozdawałem jakimś szczególnie bliskim mi osobom, część została... ktoś kiedyś powiedział, że jeśli chce się być szanowanym malarzem/twórcą to trzeba brać kase za to co sie robi.. Cóż, ja staram się nie podchodzić tak do tego, staram sie nie brać nic od nikogo a dawać to co zrobiłem bliskim w podarku... może kiedyś będę handlować,ale to jak znudzi mi się twórczość stricte idealistyczna:) i to wtedy jak swój warsztat podszkolę w stopniu zadowalającym...w czym m.in. pomoże mi to forum:) no... będzie, za dużo i tak się rozpisałem. Jeśli ktokolwiek to przeczyta to i tak sukces:) więc witam wszystkich raz jeszcze... ;)