Malarstwo - Teresa Kopańska
  Malarstwo Teresy Kopańskiej
forum malarskie
Forum malarskie
30 Maja 2023 - 08:22:51 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Zaloguj się Rejestracja  
Strony: 1 2 [3] 4 5 6   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Poznajmy się... lepiej, czyli Autoportret:)  (Przeczytany 36756 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Sisi
Tubylec
*
Aktywność:
0%

Nagrody
« Odpowiedz #20 : 03 Lipca 2009 - 21:25:28 »

Ja także nie rozumiem do czego dąży post Teresy ... Piwonia oprócz skomentowania pracy innego forumowicza nic złego chyba nie zrobiła?Nie wiem również o jakim wstawianiu nie swojego autoportretu mówisz (był to tylko i wyłącznie cytat wypowiedzi którą Piwonia chciała skomentować a komentować chyba wolno w tym temacie ). Co do powtórzenia dwóch postów zdarza się to przypadkowo i nie tylko Piwoni (podczas wysyłania wiadomości jak się zbyt szybko naciśnie i to w większej ilości )
teresa
Admin
*

Aktywność:
0%

WWW Nagrody
« Odpowiedz #21 : 04 Lipca 2009 - 05:40:57 »

a jaki jest Twój  autoportret ? IWIGILACJA JAK ZA KOMUNY..
rozumiem, że dotyczy ten nie miły post, mnie.

Na razie to przemilczę
kratke
Gość
« Odpowiedz #22 : 04 Lipca 2009 - 06:42:49 »

a jaki jest Twój  autoportret ? IWIGILACJA JAK ZA KOMUNY..
rozumiem, że dotyczy ten nie miły post, mnie.

Na razie to przemilczę

A ja offtopowo nie przemilczę, tylko powiem że bardzo fajnie Tereso że tak dbasz o porządek i się starasz, ALE niektóre Twoje wymagania są... onieśmielajaco-przytłaczające. Moim skromnym zdaniem nie można od każdego wymagać żeby się przedstawiał, żeby pisał o każdym detalu swojego obrazu. Rozumiem technikę i wymiar, ale po co podawać dokładnie co to za farby i jakie podłoże? Tak jak nie każdy ma potrzebę i chęć mówić dużo o sobie i się od razu przedstawiać. "Po czynach go poznacie";)
Piszę o tym dlatego bo mam wrażenie że to naprawdę może zniechęcać i odstraszać nowych użytkowników, szczególnie tych nieśmiałych lub mających "swoje powody" by zachowywać się tak a nie inaczej i... naprawdę ma to coś z "inwigilacji":/ Już kilka takich postów Tereso napisałaś i czytałem je z wewnętrznym buntem w stosunku do takich wymagań, a co dopiero osoba do której mówiłaś... Ja się przedstawiłem w "Poznajmy się" po długim czasie spędzonym na forum i jakoś nie sądzę by był to problem.
I wiem że to Ty rządzisz i zrobisz jak zechcesz i że to OFFTOP tu, ale...
No powiedziałem:)
Oldmalarz
Gość
« Odpowiedz #23 : 26 Sierpnia 2009 - 14:38:54 »

Autoportret mojej córki Katarzyny (siostry Sui-Fonga)

wklejam na jej prosbe na swoim koncie ..bo nie jest jeszce gotowa zalogowac sie na forum

Sisi
Tubylec
*
Aktywność:
0%

Nagrody
« Odpowiedz #24 : 26 Sierpnia 2009 - 14:52:17 »

Mam słabość do Katarzyn  rotfl A więc pozdrów Katarzyne kwiat i niech się loguje bo 3 osoby na jednym kącie to przesada  rotfl krzyk
teresa
Admin
*

Aktywność:
0%

WWW Nagrody
« Odpowiedz #25 : 26 Sierpnia 2009 - 15:08:57 »

Oldi,  oj piękną masz córę, i co więcej bardzo podobna jest do Ciebie. Z Twoich foto tak wywnioskowałam.
Pozdrowienia dla Twojej córeczki.  A co do zalogowania się, jeśli ma na to ochotę, to niech sobie założy swoje konto, jeśli maluje, interesuje ją malarstwo, jest miłośniczką malarstwa, to chętnie bym ją widziała w naszym forum
 usmiech usmiech
Oldmalarz
Gość
« Odpowiedz #26 : 26 Sierpnia 2009 - 15:30:02 »

..no ona "jest" na tym forum  tak wszystko zna ,sledzi ,komentuje w domu, zna kazdy nik itp..i kazdą sprawe.. tak
ale może zaloguje sie jak bedzie brdziej pewna ..swoich umiejętnosci ..i fachowaosci ..wiesz ambicje rodzinne.. tak
Sisi
Tubylec
*
Aktywność:
0%

Nagrody
« Odpowiedz #27 : 26 Sierpnia 2009 - 15:32:29 »

...tylko na twoim koncie, zupełnie tak jak Aleksandra  rotfl Dobrze że Sui Fong ma swoje  cwaniak
teresa
Admin
*

Aktywność:
0%

WWW Nagrody
« Odpowiedz #28 : 26 Sierpnia 2009 - 16:12:55 »

.wiesz ambicje rodzinne..

to ważne i to się chwali, pewnie będziesz miał w przyszłości satysfakcję ze swojej córki, tego Ci życzę. usmiech
Anioł Ciemności
Świeżynka
*
Aktywność:
0%

Nagrody
« Odpowiedz #29 : 15 Listopada 2009 - 13:43:17 »

Witam wszystkich serdecznie
Znalazłam się tu gdyż moim hobby od dziecka jest rysowanie, malowanie i tworzenie jakiś drobiazgów. Jestem amatorką w tym co robię i jeszcze wiele przede mną by wypracować sobie własną ulubioną technikę, mieć pewną i plastyczną kreskę. Głównie to rysuje, szkicuje, niedawno zaczęłam trochę malować pastelami olejnymi ale też chcę zacząć malować  farbami. Mam nadzieje, że poznam tu fajnych ludzi-artystów, dowiem się wielu rzeczy o malowaniu jak i dostane kilka dobrych rad od profesjonalistów.
Mój autoportret:

Pozdrawiam

Ewuncia
Strony: 1 2 [3] 4 5 6   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: