a jaki jest Twój autoportret ? IWIGILACJA JAK ZA KOMUNY..
rozumiem, że dotyczy ten nie miły post, mnie.
Na razie to przemilczęA ja offtopowo nie przemilczę, tylko powiem że bardzo fajnie Tereso że tak dbasz o porządek i się starasz, ALE niektóre Twoje wymagania są... onieśmielajaco-przytłaczające. Moim skromnym zdaniem nie można od każdego wymagać żeby się przedstawiał, żeby pisał o każdym detalu swojego obrazu. Rozumiem technikę i wymiar, ale po co podawać dokładnie co to za farby i jakie podłoże? Tak jak nie każdy ma potrzebę i chęć mówić dużo o sobie i się od razu przedstawiać. "Po czynach go poznacie";)
Piszę o tym dlatego bo mam wrażenie że to naprawdę może zniechęcać i odstraszać nowych użytkowników, szczególnie tych nieśmiałych lub mających "swoje powody" by zachowywać się tak a nie inaczej i... naprawdę ma to coś z "inwigilacji":/ Już kilka takich postów Tereso napisałaś i czytałem je z wewnętrznym buntem w stosunku do takich wymagań, a co dopiero osoba do której mówiłaś... Ja się przedstawiłem w "Poznajmy się" po długim czasie spędzonym na forum i jakoś nie sądzę by był to problem.
I wiem że to Ty rządzisz i zrobisz jak zechcesz i że to OFFTOP tu, ale...
No powiedziałem:)