Malarstwo - Teresa Kopańska
  Malarstwo Teresy Kopańskiej
forum malarskie
Forum malarskie
30 Maja 2023 - 09:00:20 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Czy naprawde nie mozna normalnie?  (Przeczytany 7499 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Nowicjusz
*
Aktywność:
0%

Nagrody
« : 10 Kwietnia 2012 - 21:35:03 »

Przepraszam, ze tak sie z wami witam, ale czy nie mozna normalnie? Gdy chce przyczepic zdjecie swojej pracy do tematu, dostaje jakis odsylacz do imageshock, ktory nie dziala, musze sie tam rejerstrowac, wypelniac jakies rubryczki phpBB - nie wiem co to w ogole jest. PO CO ? wszystkie fora dzialaja normalnie -czy tu naprawde trzeba zabezpieczen rodem z pentagonu? Postanowilem wyslac obraz na inny serwer i wkleic link w temacie ale okazuje sie ze nie mam uprawnien, aby wklejac linki... moja wyobraznia juz sie zniechecila i nie mam pomyslu na to jak zrobic temat ze swoja praca... Wiem, ze napewno da sie, bo ludzie jakos tu tematy takie zakladaja, ale czy naprawde nie da sie prosciej? Nie chce juz czepiac sie wymaganego potwierdzenia przy rejestracji, co rowniez mnie dziwi niewyobrazalnie bardzo - do jasnej ciasnej, po co? czy naprawde forum o malarstwie wzbudza takie zainteresowanie ludzi ktorzy mieliby platac jakies figle z danymi w profilu, zeby ich az tak kontrolowac? boty da sie przeciez zagiac zwyklym kodem, takim jak wszedzie, albo pytaniem anty-botowym... po co utrudniac zycie prostym ludziom.

naprawde no... bezradny jedyne o czym mysle teraz, to ze po napisaniu tego wszystkiego gdy klikne ''wyslij wiadomosc'' wyskoczy mi zawiadomienie ze nie moge wyslac tematu bez minimalnej ilosci znakow 231 ale nie wiekszej od 239 oraz bez minimalnej ilosci ''ę'' - 23 a maxymalnej 28 !
wendipo
Malarz miesiąca

Aktywność:
0%

WWW Nagrody
« Odpowiedz #1 : 10 Kwietnia 2012 - 22:14:12 »

Witaj Fi. Nie odpowiem Ci na te pytania, dlaczego tak a nie inaczej?, jedyne co mogę powiedzieć, to to, że możesz dodać zdjęcia po pięciu postach, a chyba masz na razie tylko dwa. Czy to dobrze, czy źle? nie wiem........... takie są zasady tak

usmiech
Nowicjusz
*
Aktywność:
0%

Nagrody
« Odpowiedz #2 : 11 Kwietnia 2012 - 01:58:45 »

5 postow... to naprawde świetny pomysl usmiech powinni to wprowadzic w wiezieniach, po 5 postach na forum wieziennym mozna bedzie  otrzymac np. uniewinnienie :D w koncu majac 5 postow nie jest sie juz tym samym czlowiekiem co wczesniej!
OGNISTY
Bywalec
*

Aktywność:
0%

Nagrody
« Odpowiedz #3 : 11 Kwietnia 2012 - 11:22:08 »

Fi. Muszę powiedzieć, że jest w tym co piszesz sporo racji.
Pozdrawiam.
telmag
Świeżynka
*

Aktywność:
0%

Nagrody
« Odpowiedz #4 : 27 Sierpnia 2012 - 09:32:10 »

szkoda ... zabraklo   kompetentnej   odpowiedzi  ze  strony  admin...
Jola
Użytkownik zbanowany
Stały bywalec
*
Aktywność:
0%

Nagrody
« Odpowiedz #5 : 27 Sierpnia 2012 - 12:47:30 »

Ja też jestem za normalnym wstawianiem prac a nie prze jakiegoś tam ImageSchacka czy jak mu tam
teresa
Admin
*

Aktywność:
0%

WWW Nagrody
« Odpowiedz #6 : 27 Sierpnia 2012 - 19:11:48 »

Jola;
Ja też jestem za normalnym wstawianiem prac a nie prze jakiegoś tam ImageSchacka czy jak mu tam
co to znaczy normalnym wstawianiem prac ? a czy przez jakikolwiek hosting  to nie normalnie ?
ImageSchacka jest najpopularniejszym obecnie i najlepszym hostingiem  do wstawiania fotek na portale.
Admin nie narzuca użytkownikom przez jakie hostingi mają wklejać fotki, każdy ma wybór, aby tylko fotki były zgodne z wymogami Forum.
Najlepiej byście nie zakładali nowych wątków i nie pisali bzdurnych postów, które już poruszano na Forum.
Jeśli już macie coś do powiedzenia to w wątku, który już jest założony.

telmag:
szkoda ... zabraklo   kompetentnej   odpowiedzi  ze  strony  admin...
W tym temacie admin wiele już postów wyjaśniających pisał,
gdybyś choć trochę się zapoznał z wiadomościami na naszym forum,
to byś znalazł odpowiedź admina w tym temacie.

Myślę iż więcej jest ważniejszych tematów by dyskutować, oczywiście w Głównym temacie Forum tj. malarstwo,
niż bawić się w działanie naszego Forum tym zajmuje się administracja.

uważam temat w tym wątku zakończony. milczek
KOSUBURE SUKEBA
Świeżynka
*
Aktywność:
0%

Nagrody
« Odpowiedz #7 : 09 Listopada 2012 - 15:41:52 »

:bezradny:hę
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: