Dziękuję bardzo Tereso, dziękuję za wyróżnienie. Muszę przyznać, że robiłem to wczoraj cały dzień, sporo było przy tym roboty, ale też sam sporo odkryłem. Np. to, że przy farbach Białe Noce alkohol działa ZUPEŁNIE inaczej niż przy Daler Rowney. Przy tych pierwszych tworzy ładne, czyste kółka, a przy DR kółko się tworzy, ale potem jakby zanika. Poza tym bardzo podoba mi się ten efekt z folią do żywności. W moich łódkach za szybko zdjąłem folię i miałem za mało farby, ale zdjąłem, bo ją ruszyłem i się trochę farba rozmazała. Muszę z folią jeszcze poćwiczyć.
W każdym razie robienie tego postu było jakby nie patrzeć przyjemnością. Robiłem go też z myślą o mojej stronie, więc tym bardziej zależało mi na tym, żeby względnie estetycznie i przejrzyście to wyglądało. Cieszę się więc, że spotkało się to z uznaniem i mam nadzieję, że te informacje się komuś przydadzą no i że zobaczę czyjeś eksperymenty
Jeszcze jedna sprawa, przez którą wczoraj strasznie się zdenerwowałem. Piszę o tym, żeby inni nie popełnili tego samego błędu co ja.
Otóż jeśli ktoś loguje się do imageshack żeby wrzucić zdjęcia, na górnym pasku z prawej strony jest zakładka "Moje obrazy". Wczoraj pojawiła mi się jakaś informacja, którą nieuważnie przeczytałem i otworzyła mi się ta zakładka. A tam wszystko co do tej pory wrzucałem (czyli w sumie kilkaset różnych zdjęć). Chciałem porobić porządki i prawie wszystko stamtąd usunąłem... i to był błąd. Zniknęły wszystkie zdjęcia jakie wrzucałem między innymi na nasze forum. Więc nie usuwajcie zdjęć z tamtej zakładki w imageshack.
Prawie wszystko chyba już na forum naprawiłem, ale nie mogę znaleźć zdjęć z jednej fotorelacji (obraz Magia). Dlatego jeśli ich nie znajdę będę prosił o usunięcie tego wątku, bo jest bezużyteczny bez zdjęć. Ale jeszcze poszukam tych fotek.
Jeśli gdzieś jeszcze zobaczycie, że nie ma zdjęcia, które wrzucałem dajcie znać. Jeśli będę je jeszcze miał to to naprawię.
Poza tym odkryłem, co może już wiecie, że na imageshack można ładować wiele zdjęć naraz. To wielkie ułatwienie, żałuję, że wcześniej tego nie wiedziałem...Po załadowaniu wszystkich zdjęć pojawiają się miniaturki, trzeba kliknąć na "i" i tam są linki. Przydatne kiedy np. wrzucałem drugi raz wszystkie zdjęcia z działu inspiracje i te z fotorelacji.
To chyba tyle. Pozdrawiam!