Dziękuję za komentarze

Cebula, malowanie zostanie moim hobby na 100%, nie wyobrażam sobie, że mógłbym z tego żyć

Ewentualnie będę to traktował jako pracę dodatkową o ile będę miał na to czas w przyszłości (mam nadzieję, że się znajdzie).
Wendipo - taki szybki, "targowy" sposób kojarzy mi się chyba najbardziej z tym, jak na Krupówkach widziałem osoby, które tak właśnie na szybko malowały i sprzedawały takie obrazy. W sumie dla mnie to nie jest "gorsze" malarstwo, właściwie podoba mi się jak każde inne (prawie) a przy tym daje dużo satysfakcji, bo szybko można stworzyć coś całkiem ładnego. A najważniejsze, że podoba się tym, którzy to dostaną

Ale faktem jest, że jest to dobry, szybki sposób na namalowanie kilkunastu obrazów, wyjście na ulicę i sprzedawanie. Tylko trafić na kupca byłoby ciężko :D
Na razie jeszcze czasu brakuje, jeszcze przynajmniej przez tydzień, więc nic specjalnego nie tworzę, ale dziś musiałem się odstresować i sięgnąłem po akwarelki.
przez administrację forum za subtelność barw,wykonanie.25. Tulipany, 20x20 cm, akwarelki, płyn maskujący, alkohol i czarny cienkopis [ramka ma być

]