Malarstwo - Teresa Kopańska
  Malarstwo Teresy Kopańskiej
forum malarskie
Forum malarskie
09 Czerwca 2023 - 01:09:23 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Zaloguj się Rejestracja  
Strony: 1 [2] 3 4 5 6 7 ... 17   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Ceny obrazów  (Przeczytany 80002 razy) Średnia ocena: 0
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Paveletz
Gość
« Odpowiedz #10 : 18 Kwietnia 2009 - 11:47:34 »

Fakt Sert, mz - to wręcz arcydzieło...  oczko Prawdziwa okazja, a jak tanio... rotfl

EDIT: Coś jakoś mnie wcale nie dziwi, że to akurat nos został tak "twórczo" zinterpretowany... mysl
Jerzus
Tubylec
*

Aktywność:
0%

WWW Nagrody
« Odpowiedz #11 : 18 Kwietnia 2009 - 20:37:45 »

A co powiecie na to - http://kazina.pl/index.php/component/option,com_zoom/Itemid,41/page,view/catid,7/PageNo,1/key,0/hit,1/
No obraz ciekawy ale cena ? .....
Kate
Tubylec
*

Aktywność:
0%

Nagrody
« Odpowiedz #12 : 18 Kwietnia 2009 - 20:44:47 »

Nie zastanawiaj sie, kupuj tak

Jak dobrze być barankiem i wstawać sobie rankiem... ;)
Paveletz
Gość
« Odpowiedz #13 : 18 Kwietnia 2009 - 20:57:30 »

Ha, to akurat dobry przykład typu malarstwa które ma MZ pewnie szansę znaleźć nabywcę, nawet za taką drobną sumkę. Ale w tak ogóle - nie wiem czy zauważyliście, że wśród artystów tam wystawiających jest nasz Azawakh. Po przejrzeniu jego "oferty", mam tylko smutną refleksję - że chyba nie warto zajmować się zarobkowo tematami niszowymi, tylko trzaskać dekle w stylu Salvadore...
Jery
Forumaniak
*
Aktywność:
0%

Nagrody
« Odpowiedz #14 : 23 Kwietnia 2009 - 11:44:04 »

Obraz "Przeprawa" pozwolę sobię zostawić bez komentarza ,a tym bardziej jego cenę.Znam typ ludzi którzy wymyślają takie ceny dla swoich obrazów.
galandir
Forumaniak
*

Aktywność:
0%

WWW Nagrody
« Odpowiedz #15 : 25 Kwietnia 2009 - 16:47:34 »

rachunek jest prosty, wystawiajacy nic nie ryzykuje wystawiajac taka cene. zawsze jakis amator sie znajdzie na to ;)
osobiscie znam kilka osob ktore sprzedaja obrazy po pare tysiecy pln, maluja tez w grecji, Usa i brazylii. powiem tak, samouk nie ma szans albo niewielkie szanse by sie wypromowac a co za tym idzie sprzedac obraz po takiej cenie jaka zechce.. wieksze szanse daja uczelnie, ale o tym moge pomazyc.
to jak moja znajoma wystawila obraz za 1500pln. szczerze to fatalny byl. siadla kompozycja itp.  smielisie ludkowie gdy po paru latach zszedl z galerii po tej samej cenie ;)
mnie nic juz nie dziwi xD
a jak na plenerze w zastawnie kobita kupila od dzieciaka kilka szkicow na kartce papieru w kratke za prwie 200 pln to wity mi opadly xD

Ogniste anioły upadły wśród huku potężnych grzmotów. A ognie piekielne płonęły wokół
nickt
Gość
« Odpowiedz #16 : 27 Kwietnia 2009 - 16:53:27 »

w latach 90 tych pracowałam w firmie INDYGO  projektując napisy i rysunki na sportowych ciuchach  za  napis " wow me now"  dostałam 10tyś franków =1000zł a za owoce morza w kręgu  (sea wear)  15000 fr, więc mnie nic nie dziwi  z tym tylko, że na targach we francji  za rysunek małego Kaziea dostaje sie kupe kasy , oczywiście z przekazaniem praw
Stopa
Instruktor
*

Aktywność:
0%

WWW Nagrody
« Odpowiedz #17 : 27 Kwietnia 2009 - 16:56:44 »

A ja mam pytanie. Rok temu rysowałem za pieniądze
za portret brałem 10 funtów
za pocztówkę 3
a za rysunek A4 5 funtów
Sam nie wiem to są dobre ceny ? biorąc pod uwagę że nie mam żadnych szkół plastycznych ukończonych.

"Każdy może tworzyć byle co i ma prawo być z tego zadowolonym, byle by nie był w swej pracy szczerym i znalazł kogoś, który równie kłamliwie będzie to podziwiał." Stanisław Ignacy Witkiewicz

I moja galeria http://www.tessart.pl/smf/index.php?topic=976.
nickt
Gość
« Odpowiedz #18 : 27 Kwietnia 2009 - 17:13:23 »

przecież to zależy wyłącznie od tego czy te ceny ciebie satysfakcjonują
Stopa
Instruktor
*

Aktywność:
0%

WWW Nagrody
« Odpowiedz #19 : 27 Kwietnia 2009 - 17:18:00 »

mi nie chodzi teraz o moją satysfakcję bo byłem zadowolony, ale o to czy nie była zbyt wygórowana jak na samouka ?

"Każdy może tworzyć byle co i ma prawo być z tego zadowolonym, byle by nie był w swej pracy szczerym i znalazł kogoś, który równie kłamliwie będzie to podziwiał." Stanisław Ignacy Witkiewicz

I moja galeria http://www.tessart.pl/smf/index.php?topic=976.
Strony: 1 [2] 3 4 5 6 7 ... 17   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: